artidisseny

Art i Disseny

M o b l e s & E s t u d i d' I n t e r i o r i s m e

Art i Disseny és estudi d'interiorisme i showroom de mobiliari creat pensant en oferir al client la millor relació qualitat preu en tots els nostres productes, així com un servei personalitzat per orientar i assessorar al client amb les millors opcions per a cada espai.

Tenim un espai on podrà trobar una àmplia selecció de productes: mobiliari de llar, cuina, bany... i també il·luminació i decoració.

A Art i Disseny l’assessorarem professionalment sobre la millor distribució per al seu espai, i desarollarem el seu projecte mitjançant plànols i vistes en tres dimensions.

Si ho necessita portarem també la direcció de la obra o reforma a realitzar, realitzant els plànols necessaris per a cada industrial.

Realitzem també qualsevol tipus de projecte d’interiorisme. Estudiarem i desarrollarem el projecte junt amb el client. Treballem també amb l’arquitecte, arquitecte tècnic i enginyer industrial per a la realització de projectes, aconseguint d’aquesta manera resultats òptims.

És part també de nosaltres Fusteria Albert, que compta amb una llarga trajectòria de treball, per oferir-li també la realització de mobles dissenyats per nosaltres, parquets i revestiments de fusta, portes, finestres, persianes, armaris a mida, ...

PROJECTES REALITZATS

CLICA PER VEURE MÉS IMATGES

Projectes pis

BARCELONA

2015

Reforma Farmàcia de guàrdia

Plaça dels Arbres, Talarn

Octubre 2012

Calçats Prats

Carrer Doctor Roure, 24 TREMP

Agost 2010

Projectes

CUINA i BANY

H2O Nightclub & Café

Passeig Pompeu Fabra, 15 TREMP

Abril 2011

Habitatge

SORT

Febrer 2010

Cafeteria WILLIE

Rambla Doctor Pearson, 27 TREMP

Setembre 2009

Botiga roba

TREMP

Març 2007

ART I DISSENY Carrer Sant Jordi, 8 TREMP T. 973 651302 artidisseny@hotmail.es