artidisseny

Art i Disseny

M o b l e s & E s t u d i d' I n t e r i o r i s m e

BEEKAT

83,50

BEEKAT braços

98,50

BEEKAT

Designed by Josep Lluscà

La cadira Beekat constitueix una projecció en el disseny del model Kat-Netkat basant-se en el perforat continu i jugant amb la geometria, en aquest cas quadriculant els espais i mantenint la imatge de transparència.

Cadira per a ús interior i exterior. Injectada en fibra de vidre amb PP mitjançant tecnologia de moldeig assistida per gas. Apilable. Protecció UV. Pes net 3,70 kg.

Colors: blanc, vermell, verd oliva, xocolata, arena.

Mesures: ample 56 cm, fons 55,5 cm, alçada 79 cm.

* QUANTITAT PER CAIXA 2 UNITATS

TORNA

NETKAT

83,50

NETKAT braços

98,50

NETKAT

Designed by Josep Lluscà

Netkat destaca per la seva lleugeresa, poc volum i fàcil manteniment. Gràcies al seu aspecte amable i a les seves formes corbes que conviden a seure, les cadires transmeten una imatge de modernitat, confort i durabilitat.

Cadira per a ús interior i exterior. Injectada en fibra de vidre amb PP mitjançant tecnologia de modelo assistida per gas. Apilable. Protecció UV. Pes net 3,60 kg.

Colors: blanc, verd oliva, xocolata, negre, arena.

Mesures: 56 x 55,5 cm, alçada 79 cm.

* QUANTITAT PER CAIXA 2 UNITATS

PEACH

83,50

PEACH

PEACH

Designed by Joan Gaspar

 

Peach està marcada per un disseny amable, proper i funcional, allunyat sempre d'aportacions supèrflues. Aquesta simplicitat és el que dificulta un bon disseny.

 

Cadira amb braços per a ús interior i exterior. Injectada en fibra de vidre amb PP mitjançant tecnologia de modelo assistida per gas. Apilable. Protecció UV. Pes net 4,20 kg.

 

Mesures: 55,9 x 48 cm, alçada 74,5 cm.

Colors: blanc, vermell, verd oliva, negre, xocolata i arena.

 

* QUANTITAT PER CAIXA 2 UNITATS

PEACH

CARLA

78

CARLA

Designed by FABRIZIO BATONI - ARCHIVOLTO

 

Carla és una butaca amb un estil apassionat i de gran impacte visual per la seva modernitat en el disseny. Una cadira de línies sòbries l'aspecte evoca immediatament elegància, benestar i possibilitat d'integració en espais interiors o exteriors.

 

Cadira per a ús interior i exterior. Injectada amb fibra de vidre i PP. Apilable. Protecció contra raigs UV. Pes net cadira 4 kg.

 

Mesures: 56,5 x 55,7 cm, alçada 78,7 cm.

Colors: blanc, vermell, verd oliva, arena i negre.

 

* QUANTITAT PER CAIXA 2 UNITATS

CARLA

Designed by JOAN GASPAR

 

Lleugera i apilable, d'aspecte romàntic, amb connotacions historicistes posades formal i materialment al dia. Gina busca un diàleg silenciós però al mateix temps contudent amb l'usuari i una integració sense estridències amb el seu entorn, com també una primera sensació de familiaritat amb l'objecte.

 

Cadira amb braços per a ús interior i exterior. Injectada en fibra de vidre amb PP mitjançant tecnologia de modelo assistida per gas. Apilable. Protecció UV. Pes net 3,65 kg. Cargols inoxidables.

 

Mesures: 52,3 x 52 cm, alçada 80,5 cm.

Colors: blanc, vermell, verd oliva, arena i xocolata.

 

* QUANTITAT PER CAIXA 2 UNITATS

GINA

82

GINA braços

104,50

GINA

GINA

Designed by Josep Lluscà

Amb aquesta cadira amb braços Josep Lluscà es va plantejar el repte de reinterpretar un clàssic del mobiliari d'exterior, el butaqueta de lamel·les metàl·liques omnipresent en els ambients exteriors de diverses generacions.

Cadira amb braços per a ús interior i exterior. Injectada en fibra de vidre amb PP mitjançant tecnologia de modelo assistida per gas. Apilable. Protecció UV. Pes net 4,3 kg.

Mesures cadira: 48 x 54 cm, alçada 80 cm.

Cadira amb braços: 57 x 54 cm, alçada 80 cm.

Colors: blanc, negre, verd oliva, xocolata, arena i gris fosc.

* QUANTITAT PER CAIXA 2 UNITATS

LAMA

83

LAMA braços

102

LAMA
LAMA

LAMA

Designed by Joan Gaspar

Lisboa busca la integració sense estridències en els espais, amb elegància però amb contundència formal. El seu disseny recorda a la cadira de tota la vida, però amb una clara innovació en materials i prestacions.

Cadira per a ús interior i exterior. Injectada en fibra de vidre amb PP mitjançant tecnologia de modelo assistida per gas. Apilable. Protecció UV. Pes net 3,36 kg.

Mesures cadira: 48 x 52 cm, alçada 82 cm.

Cadira amb braços: 60 x 52 cm, alçada 82 cm.

Colors: blanc, vermell, negre, verd oliva, arena, xocolata ii gris fosc.

* QUANTITAT PER CAIXA 2 UNITATS

LISBOA

76

LISBOA braços

98

LISBOA

TORNA

ART I DISSENY Carrer Sant Jordi, 8 TREMP T. 973 651302 artidisseny@hotmail.es